Jedinstvo u gostima zatvara jesenji dio takmičenja: Dat ćemo sve od sebe, pa šta bude

sportsport.ba

Jedinstvo iz Bihaća posljednju utakmicu u jesenjem dijelu šampionata će odigrati u Gračanici kod Bratstva, a nakon tog duela slijedi pauza koja će trajati sve do marta.

U bihaćkom klubu svakako mogu biti zadovoljni rezultatima koje su ostvarili u dosadašnjem dijelu šampionata. Uoči sezone je najavljeno da je primarni cilj stabilizacija, a kako se Jedinstvo trenutno nalazi na četvrtom mjestu, može se reći da su Bišćani donekle i uspjeli u onom što su zacrtali.

“Možda smo mogli i više, prosuli smo bodove na nekim utakmicama, ali opet možemo koliko-toliko da budemo zadovoljni onim što smo napravili u prvom dijelu sezone”, govori nam Ismet Pendek, mladi defanzivac Jedinstva koji je ove sezone nezamjenjiv u timu iskusnog Vlade Jagodića.

Pokušat će Jedinstvo u Gračanici da dodatno poboljša svoj bodovni saldo.

“U Gračanici nas čeka izuzetno teška utakmica. Radi se o klubu kojeg izuzetno resepektujemo i koji ne gubi tako lako bodove na svom terenu, tako da ćemo se morati dobro oznojiti kako bismo ostvarili ono što smo zacrtali. Dat ćemo sve od sebe, pa šta bude…”, dodaje Pendek.

Jedinstvo je u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarilo osam pobjeda, jedan remi i pet poraza.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...