Slovačka teniserka Dominika Cibulkova godinama važi za jednu od najprivlačnijih teniserki na WTA touru, a često raspali maštu muškaraca fotografijama na svom Instagram profilu. Nakon eliminacije u četvrtfinalu Wimbledona, zaputila se skupa sa Jelenom Ostapenko na egzotični odmor.

Tako nas je obradovala i pojedinim izuzetno provokativnim fotografijama, pa nas apsolutno ne začuđuje što joj popularnost na društvenim mrežama doslovno raste iz dana u dan.

Bouchard: Nisam imala seks 457 dana

Eugenie Bouchard objavila je na Instagramu kako nije imala seks 457 dana.

Kanađanka je napisala da nije imala seks 457 dana, ali onda objasnila da svi mogu da se opuste i da je u pitanju samo šala.

Mnogi nisu shvatili, pa su joj nudili pomoć u komentarima, a seksi teniserka nije željela ulaziti u rasprave.

Ona u utorak počinje turnir u Montrealu, a u njenoj bogatoj karijeri ima raznih stvari i dosta je aktivna izvan terena.

Jednom prilikom je mladog studenta zbog izgubljene oklade izvela na spoj, a njene fotografije često dospijevaju u medije. Ako se pitate zašto, odgovor nudimo u nastavku

Još fotografija:

.

Skinula se Bar Rafaeli, jedna od najljepših žena svijeta 

Jedna od najzgodnijih žena na svijetu, manekenka i nekadašnji “Viktorijin anđeo” Bar Rafaeli (Refaeli) i dalje izgleda perfektno.

Manekenka je trenutno na odmoru, a tamo gdje je more, tu su i minijaturni bikini, kao i fotografije s plaže.

Ovoga puta Bar je pokazala da ima fenomenalnu figuru koja privlači brojne poglede, ali svima je najviše za oko zapala njena zadnjica.


Još nekoliko fotografija jedne od najljepših žena na svijetu: