Čak i najiskusniji ljubavnici nekad ženu ne uspiju dovesti do vrhunca, no jedan trik u tome bi mogao pomoći.

Žene često ne govore muškarcima što rade krivo kako im ne bi povrijedile osjećaje, a to je vjerojatno jedan od najvećih razloga zbog čega još uvijek postoji ogroman jaz u broju orgazama između muškaraca i žena.

Naime, 91 % muškaraca postiže orgazam tijekom seksa, u usporedbi sa samo 64 % žena, sudeći po podacima iz časopisa National Survey of Sex and Behaviour, piše Daily Star.

Ranije ove godine korisnici Reddita raspravljali su o savjetima za muškarce u krevetu, objava je iznjedrila više od 1500 komentara, a jedan odgovor posebno se izdvojio.

Više žena kaže kako žele da njihovi partneri rade više zvukova u spavaćoj sobi. “Zvukovi stenjanja su seksi i nemojte ih suzdržavati. Trebamo znati da i vi uživate”, objasnila je jedna žena.

“100 % to. Tipovi obično šute tokom seksa, bez obzira na to koliko ja zvukova ispuštala”, dodala je druga.

“Baš neku večer partner mi je ispustio ‘uhhh’ i jebote, koliko dobro sam se osjećala zbog toga”, još je jedan od komentara.

“OMG OMG OMG, da! Uvijek sam imala super tihe partnere i napokon imam jednog koji se glasa i stenje – svršim toliko brže znajući da uživa koliko i ja”, “osjećam se zbilja čudno ako je potpuno tih”, još su neke od reakcija.

U raspravu su se uključili i neki muškarci, koji su “testirali tehniku i za njih radi čuda”.