Jednu stvar i žene i muškarci žele više u krevetu

cazin.net
U istraživanju sudionike su pitali o seksualnim preferencijama njih i njihovih partnera i na temelju toga zatim su ih pitali što bi promijenili da seks učine još boljim.

Sudeći po novom istraživanju na više od 1000 ljudi koje je proveo BodyLogicMD, i muškarcima i ženama nedostaje jedna stvar u krevetu – više predigre.

U istraživanju sudionike su pitali o seksualnim preferencijama njih i njihovih partnera i na temelju toga zatim su ih pitali što bi promijenili da seks učine još boljim.

Istraživanje je pokazalo kako bi čak 81 posto žena i 93 posto muškaraca nešto promijenili na svom partneru, a na vrhu popisa onoga što bi promijenili i za muškarce i za žene je predigra.

Druga stvar koju žene više žele u krevetu, sudeći po istraživanju, isprobavati je nove pozicije. Sljedeće na listi je više seksa, što bi neke moglo iznenaditi. Prošle godine istraživanje je otkrilo kako muškarci često podcjenjuju koliko često njihove djevojke žele seks, čime je čak 60 posto žena izrazilo nezadovoljstvo, piše Maxim.

Osim više predigre, seksa i novih pozicija, žene žele i više oralnog seksa, što i nije čudno s obzirom na to da je to “siguran put do ženskog orgazma.”

 

ZAVRŠILI IZA REŠETKI: Evo ko je od ESTRADE sve bio u ĆORCI, imaju zatvorsko iskustvo

Osim Bore, i druge njegove kolege imaju zatvorsko iskustvo.

ora

Aca Lukas je bio uhapšen tokom „Sablje“ i osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog neovlašćenog posjedovanja pištolja.

aca

U istoj akciji Ceca Ražnatović je osumnjičena da je kontaktirala sa članovima „zemunskog klana“ i zbog neprijavljenog arsenala oružja i sumnjivih poslova u vezi s preprodajom fudbalera Obilića. U pritvoru Centralnog zatvora provela je skoro tri mjeseca. Nekoliko godina kasnije osuđena je na osam mjeseci kućnog zatvora.

Sinan Sakić proveo je tri dana u švajcarskom zatvoru, bez prava na advokata i telefonski poziv, i to zato što nije imao radnu dozvolu.

si

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu kad mu je u džepu nađena poprilična svota deviza. Aco Pejović hapšen je u mladosti jer je ilegalno pokušao da uđe u Francusku.

Zbog vožnje u pijanom stanju iza rešetaka našli su se Džej Ramadanovski, koji je pola djetinjstva proveo u popravnom domu, Ana Nikolić i Danijela Vranić.

dej0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...