JEDVA JE POVRATILI: Rada Manojlović se NAGUTALA lijekova, sestra je pronašla!

alo.rs
Pjevačica Rada Manojlović teško je podnijela raskid sa Harisom Berkovićem, ali i pokušaj pomirenja koji je uslijedio prošle sedmice i završio se neslavno.

Pjevačica Rada Manojlović teško je podnijela raskid sa Harisom Berkovićem, ali i pokušaj pomirenja koji je uslijedio prošle sedmice i završio se neslavno.

Rada je, prema pisanju magazina “Svet”, prošle nedjelje nakon svađe sa Harisom osjetila da joj srce ubrzano lupa, pa je iz straha da joj se nešto ne dogodi popila dva lijeka za smirenje.

Kako joj nakon 15 minuta nije bilo bolje, ona je ponovo popila lijekove, a zatim zaspala.

Pevačica je upala u tako dubok san da nije čula zvono na vratima, a sestra Maja, koja ima ključeve od njenog stana, ušla je i zatekla je u takvom stanju.

Kako navodi ovaj list, Maja je odmah pozvala ljekare, koji su Radi isprali želudac i dali joj infuziju.

 

 

UHVAĆEN! Sloba ima NOVU DJEVOJKU, ovo ga je ODALO, kod nje je PROVEO CIJELU NOĆ! (FOTO)

Sloba Radanović po izlasku iz “Zadruge” nije se pomirio ni sa Lunom Đogani, ni sa još uvijek zakonitom suprugom Kijom Kockar, iako papire za razvod još nije potpisao. Ono što mnoge zanima, jeste da li je pjevač možda već našao novu izabranicu.

Javnost od završetka rijalitija budno prati svaki Slobin korak, a on je prije nekoliko dana jednim potezom bacio sumnju na to da je pronašao novu djevojku.

Sloba

Slobu je ekipa emisije “Paparaco lov” snimila kako ulazi u jednu cvjećaru na Dedinju, odakle je izašao sa buketom cvijeća i sjeo u taksi.

Pevač se zatim odvezao do jedne zgrade na Banjici odakle nije izlazio do kasnih večernjih sati, a da li je cvijeće bilo poklon za novu djevojku koja je osvojila njegovo srce ostaje da vidimo.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...