Pevačica Jelena Karleuša ponosna je na supruga Duška Tošića, tj na ugovor koji će potpisati sa kineskim klubom Guangdžou, u kojem i sada igra, iako to podrazumeva da će živeti odvojeno od njega.

Otkada su se u javnosti pojavili eksplicitni snimci i fotografije Karleuše koje je navodno slala mladom fudbaleru Ognjenu Vranješu, kao i skandalozne prepiske, Jelena je na društvene mreže uglavnom kačila pretnje i psovke upućene medijima i Vranješu.

Ali to se promenilo kada je objavljen tekst, koji je i okačila na Instagram pošto joj je Tviter nalog suspendovan, da će Duško do 2021. godine godišnje zarađivati osam i po miliona evra. Karleuša je uz tekst stavila i simbol mišićave ruke, najjači, što očigledno misli o budžetu svog supruga. Šta o njemu misli kao čoveku – nije napisala.

Sa druge strane, u medijima se danima spekuliše o tome da Tošić nije doneo konačnu odluku da li će ostati sa Karleušom u braku posle svega ili neće. O tome ni Jelena ne priča u javnosti. Istina, uz obaveštenje o zaradi supruga okačila je i njihovu zajedničku fotografiju iz Kine, u koju je otišla u jeku afere da spase brak.

Međutim, ono što je sigurno – ukoliko potpiše ugovor koji bi važio do 31.12.2021, Duško će ostati da živi u Kini i naredne tri godine, daleko od Karleuše.

Ona se ovih dana vratila obavezama u “Grand produkciji”, ali o aferi za medije nije progovorila. Vidno neraspoložena, konzumirajući lekove, snimila je dve emisije ovog muzičkog takmičenja. Za to vreme Duško Tošić mudro ćuti, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama, dok mladi fudbaler Vranješ provocira svojim fotografijama. Iako se pisalo da će trpeti posledice zbog se*s-afere, on je nastavio da igra za Anderleht.

Podsećanja radi, Karleuša je u žižu medijske pažnje došla već na početku nove godine kada se saznalo da joj je Duško u mobilnom telefonu pronašao prepisku sa Vranješom. Usledili su dani kada je internet goreo od njenih eksplicitnih fotografija, gnusnih snimaka i skandaloznih prepiski sa mladim fudbalerom. Ni to što mu je, kako kaže, pretila, Ognjena nije sprečilo da za medije ispriča sve, a neke od poruka koje su razmenjivali pogledajte u galeriji.Kurir.rs/Blic/Marina Lopičić