Slobodan Radanović svojski se potrudio da vezu sa Jelenom Đuričanin sakrije od znatiželjnih pogleda, ali osjećanja su ga na kraju ponijela pa je javno priznao koliko je zaljubljen. Sada, njegovoj ljubavnoj sreći nema kraja jer je, kako se navodi, lijepa Jelena ostala u drugom stanju. 

On je, navodno, zato i obijelodanio sve, jer će se njena trudnoća vrlo uskoro i jasno primjećivati. 

Jelena se, u međuvremenu, i zvanično razvela od muža s kojim ima dva sina, tako da za nju i pjevača više nema prepreka za ljubav. 

“Sloba je lud za Jelenom, upo znao je i njene sinove i oni su ga lijepo prihvatili, a njoj je to bilo najvažnije. Nisu hteli da pričaju o vezi jer je ona bila u zvaničnom braku, čekali su da se razvede da bi obelodanili vezu, međutim, u momentu kad se desio njen razvod od supruga Igora, Jelena je posumnjala da je trudna sa Slobom. Niko ništa još o tome ne priča, ona renovira svoj stan, ne živi još sa Slobom. Ne želi zbog dece da tako brzo započne zajednički život sa pjevačem, smatra da treba da ih pripremi na taj korak, a treba da im kaže i da će možda dobiti još jednog brata ili sestru. Sve to zahtjeva vrijeme budući da su djeca još mala, a Jelena je brižna majka, pa je i logično što hoće sve pažljivo da im objasni”, otkriva izvor, pa nastavlja:

Foto: Damir Dervišagić

“Šuška se da će Sloba i ona u martu da se vjenčaju i tada će valjda i da započnu zajenički život, a ako je vjerovati nekim njima bliskim osobama, sa vjenčanjem žure baš zbog Jecine trudnoće. Oni će to da kriju što duže, ali se po njima vidi da se nešto dešava. Sloba je stalno nasmijan, i često ističe da će 2020. godina biti najznačajnija u njegovom životu”, kaže izvor.

“Takođe, Jelena je vjerovatno na samom početku trudnoće, pa i zbog toga ćuti jer neće da baksuzra. Oni su zali čim su se smuvali da žele da imaju zajedničko dijete, a pošto je ona od Slobe starija šest godina, nema potrebe da bilo šta čekaju!” završava izvor.

Sloba je, kako se dalje navodi, potvrdio da će se oženiti Jelenom, ali o tome da će postati tata još uvijek ćuti. 

Foto: Paparazzo lov

“Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu. Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu dejcu! Uzeću nekoliko slobodnih dana kada ćemo otići i na odmor. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! I to moguće vrlo brzo!”, izjavio je Radanović.

Kurir.rs/Star/

Više saznajte na izvornom linku: – JELENA JE TRUDNA?! VIJEST ODJEKNULA ESTRADOM: Ima dvoje djece, A SADA ČEKA JOŠ JEDNO, PONOSNI TATA NE SKIDA OSMIJEH SA LICA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.