Jelenu Karleušu gotovo je nemoguće videti nedotjeranu, pa tako i u vrijeme izolacije, koju provodi u vili na Dedinju, gdje je s porodicom. Iako sada nije okružena paparacima, reflektorima i fanovima, pevačica svakog dana izgleda besprekorno i veoma glamurozno, a to pokazuje i na društvenim mrežama, fotografijama koje redovno objavljuje. Kada je njen stil u pitanju, jasno je da ništa ne smije da bude monotono i obično, pa Jelena misli na svaki detalj.

Tako je prije nekoliko dana podjelila fotografije za koje je pozirala u interesantnoj mini-haljini plave boje koja podsjeća na duh osamdesetih godina i krase je efektni puf-rukavi. Najviše pažnje njenih pratilaca privukli su, međutim, izuzetno naglašen tanak struk i duboki dekolte.


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Jelena Karleuša glamurozna i u izolaciji / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.