Jelena Karleuša i Zorica Brunclik imale su prije nekoliko dana “bliski susret treće vrste” na koncertu Mire Škorić u beogradskom Centru “Sava”. JK i Brunclikova, koje su već dugo u žestokom medijskom ratu, srele su se u bekstejdžu dok su pružale podršku zajedničkoj prijateljici.

– Prije nego što će Mira izaći na scenu, Zorica i Kemiš su otišli kod nje u bekstejdž. Htjeli su da je pozdrave i požele joj sreću pred nastup. Dok su njih troje razgovarali, u prostoriju je ušla Karleuša i nastao je muk – priča dobro obaviješteni izvor Informera koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

Foto: Instagram

– Čim je ugledala Jelenu, Zorica je momentalno izletjela napolje. Nije je ni pogledala. Odmah je sa Kemišem podruku ušla u salu i zauzela mjesto u prvom redu. Karleuša je samo prevrnula očima.

Sukob pjevačica počeo je u junu 2018. godine kada je JK u “Zvezdama Granda” takmičarki koja je izvodila Brunclikovu numeru rekla da se okane tih “starih dosadnih pjesama”. To je razljutilo Zoricu, koja je odmah ispljuvala Jelenu što je na snimanje došla u brushalteru u obliku pe*isa.

– Jelena, sramota me je tvoje sramote! Te pe*ise možeš da staviš gdje hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mjesta, ali ne da ih nosiš na javnom mjestu – poručila je Zorica svojoj kolegici.

Foto: Instagram

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.