Uskoro počinje treći krug takmičenja “Zvezde Granda” u kome će se neka pravila promijeniti, a jedno od njih je da će zidovi sve vrijeme biti spušteni.

Jelena Karleuša priznala je kako ne bi voljela da bude u koži kandidata.

-Teže će im biti. Oni čim nas ugledaju odmah im se smrači. Tako izgledam njima sa ovom crnom kapuljačom kao neka inkvizicija-  rekla je u šali Jelena, a potom otkrila kako njen suprug Duško Tošić reaguje na njeno ocjenjivanje takmičara.

-Ne podržava me. Misli da sam mnogo oštra i da bi mogla da budem blaža. On ne shvata da tako treba za njihovo dobro. Znaš kad si mali pa onda dobiješ batine to je za tvoje dobro- rekla je pjevačica. Opširnije pogledajte u nastavku:

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.