Jelena Karleuša poručila: Sram vas bilo, imate li majke, sestre, žene, kćerke

avaz.ba

Apeliram na tabloide da se konačno zaustave u lažima.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša podnijela je 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, kojeg tereti da je u javnost pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene nage fotografije.

Također, samim tim ona je tužila i sve medije koji su o tome izvještavali i pisali prethodni mjesec, smatrajući da je time ozbiljno narušena njena privatnost.

Jelena je u posljednje vrijeme aktivna na Instagramu pa je i ovaj put poslala poruku javnosti i poručila sljedeće:

– Apeliram na tabloide da se konačno zaustave u lažima. Vaša bolesna mržnja prema meni je jasna, ali ostavite nevine ljude poput Sofije na miru. Sram vas bilo, imate li majke, sestre, žene, kćerke – napisala je Jelena.

Jelena Karleuša uzvraća udarac, čeka se odgovor bh. reprezentativca

Nastavlja se popularna afera.

Srbijanski pjevačica Jelena Karleuša danas je objavila video u kojem je proručila da je spremila 120 tužbi povodom nedavne afere sa njenim golišavim fotografijama i SMS porukama.

Podsjetimo, nedavno su na internetu osvanule golišave fotografije koje je Karleuša navodno slala bh. reprezentativcu sa brojem 6, a tim povodom Jelena je odlučila da tuži srbijanske medije koji su pisali o tome i iznosili njene navodno lažne izjave, kao i izjave njenog supruga.

Također, Jelena u tužbama tereti i bh. reprezentativca kojeg u videu oslovljava kao ‘osoba’, a njemu na teret stavlja da je saučesnik jer je u javnost iznio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i fotografije.

Kako prenose srbijanski mediji, bh. reprezentativac nije zabrinut zbog pomenutih tužbi te je navodno poručio jednom prijatelju da će na sudu otkriti sve detalje veze s njom ako zaista bude primoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...