Iako cijela situacija oko korona virusa pogađa najviše stariju populaciju, pjevačica Jelena Karleuša je željela da skrene pažnju i na one najmlađe. 

Ona je objavila crtež njene kćerke, koji pokazuje zabrinutost za mamu:

Iako cijela situacija oko korona virusa pogađa najviše stariju populaciju, pjevačica Jelena Karleuša je željela da skrene pažnju i na one najmlađe. Ona je objavila crtež njene kćerke, koji pokazuje zabrinutost za mamu: – Ovo je crtež moje kćerke Nike, koja brine da joj se mama ne razboli od virusa. Djeca su u ovom periodu jako osjetljiva. Ovakve situacije mogu da ostave trajne posljedice na dječju psihu. Kolektivni strah pogađa naše najmlađe. Pričajte sa njima, pružite im sigurnost i objašnjenja – napisala je Jelena uz objavu.

– Ovo je crtež moje kćerke Nike, koja brine da joj se mama ne razboli od virusa. Djeca su u ovom periodu jako osjetljiva. Ovakve situacije mogu da ostave trajne posljedice na dječju psihu. Kolektivni strah pogađa naše najmlađe. Pričajte sa njima, pružite im sigurnost i objašnjenja – napisala je Jelena uz objavu.

Više saznajte na izvornom linku: – JELENA KARLEUŠA PRONAŠLA ZABRINJAVAJUĆI CRTEŽ U SOBI MALE NIKE: Na slici KORONA VIRUS, pogledajte šta je nacrtala (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.