Svi koji prate njen slučaj znaju da Jelena Karleuša na sve načine pokušava da se ne pojavi na sudu radi tužbe koju je podigao protiv nje njen bivši ljubavnik Ognjen Vranješ, a kako je naveo u tužbi zbog toga što mu je Jelena ugrozila karijeru i negativno uticala na njegov status u društvu kao i da je ugrozila njegovu sigurnost.

Na prvom raočištu su je advokati opravdali zato jer tada još nije bilo prošlo 40 dana od smrti njene majke, drugi puta se opravdala time da joj nije uručen poziv, ali uskoro stiže treće ročište i Jelena više nema kuda osim da povuće neke očajničke poteze.

Prema pisanju medija, pjevačica je ovih dana poslala poruku svome bivšem ljubavniku, a najviše je intersuje šta će Vranješ da uradi sa tužbom.

Izvor blizak Jeleni kaže da njoj nikako ne odgovara da se pojavi na trećem ročištu jer je svjesna da će tek tada da pukne prava bruka, jer će tako da izađe na vidjelo još više detalja o njenoj vezi sa Vranješom.

Međutim, advokati su je savjetovali da više ne izbjegava pojavljivanje na sudu, pa je Jelena pokušala da uzme stvari u svoje ruke te je pokušala da ubijedi bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe. Priznala je i prijateljici da je poslala poruku Vranješu, ali da je vidjela da je on nije otvorio, pa zbog toga više ne zna šta da radi.

Izvor je još i kazao da Jelena najviše zbog djece želi da prekine ovu agoniju, jer njene kćerke su dovoljno velike i znaju pristupiti društvenim mrežama, pa samim time i znaju šta se dešava.

Ujedno Jelena po svaku cijenu pokušava i da sačuva svoj brak sa Duškom Tošićem, mada se saznalo da je i on njoj, i to izgleda više puta, bio nevjeran.

Doznalo se da se Jelena sada najviše plaši poruka, pa je čak i u Zvezdama Granda zamolila Bosanca da izbriše sve poruke koje su njih dvoje razmijenjivali, da bi joj Bosanac poručio da se ne brine jer je kod njega diskrecija zagarantovana.

Inače, sljedeće ročište je zadnjeg dana maja, odnosno 31.05. ove godine.