Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uskoro će se oprobati i kao poljoprivrednici, a kako se šuška, pokrenuće svoj agrobiznis na Zlataru.

Pjevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić primjer su mladim bračnim partnerima da se i bez skandala može održati bračna zajednica. Kod njih je sve satkano od razumijevanja, ljubavi i poštovanja. Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa kćerkom Ninom koristi svaki trenutak da posjeti supruga u Sankt Peterburgu.

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gdje imaju porodičnu vikendicu. Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

– Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i kćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cijele Srbije – kaže izvor upućen u cijelu priču.

No sve je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

– Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smijer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu – ističe izvor.

Jelena spada u ljude koji ne govore pretjerano o planovima dok ih ne realizuju, pa je samo kratko prokomentarisala:

– Mnoge stvari imamo u planu kada je budućnost u pitanju, ali zasada ne mogu ništa da komentarišem.

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba