JELENI PRVO PROBILI GLAVU ŠARAFCIGEROM, A ONDA NASTAVILI KRVAVI PIR: Policija sumnja da je Zoran Marjanović imao najmanje dva pomagača!

alo.rs
Policija provjerava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), imao pomagače 2. aprila 2016, kada je, prema navodima krivične prijave, počinio zločin.

Sagovornik lista “Alo“ blizak istrazi navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

Kako „Alo!“ saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je, između ostalog, zaplijenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju bilo je blato na farmerkama koje je on nosio. Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na tijelu ubijene pjevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se uzorci poklapaju. Kako je istraga utvrdila, na tijelu pjevačice, odnosno na njenoj garderobi na više mjesta je pronađen Zoranov DNK.

– Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni poslije ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam usmrti Jelenu i ko mu je pomagao poslije zločina – kaže sagovornik.

Obducenti su na osnovu Jeleninih povreda utvrdili da je pjevačica ubijena najvjerovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak!

– Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišteno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja u mozak joj je utisnut dio lobanje. Na tom mjestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra – navodi naš sagovornik.

Osumnjičeni Zoran Marjanović je u petak kasno uveče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odbio da odgovara na pitanja!

Osumnjičeni Zoran Marjanović je u petak kasno uveče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odbio da odgovara na pitanja!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...