JOŠKO JELIČIĆ i Stipe Pletikosa imali su posebnog gosta u studiju PlanetSporta tijekom utakmice Šahtara i Dinama u kojoj je hrvatski prvak osvojio veliki bod u Ligi prvaka nakon remija 2:2.

Bio je to izbornik mlade Hrvatske Igor Bišćan, a sva trojica uživala su u još jednom odličnom izdanju Bjeličinog Dinama.

“Igore, mi smo igrali za Dinamo u Ligi prvaka, bili smo lepršaviji od ove generacije, ali… Mi bi ili zabili tri komada ili primili tri komada, nismo imali ovakvu čvrstinu”, prisjetio se Jeličić, a Bišćan mu odgovorio:

“Istina, mi smo imali puni više oscilacija. Zato ovi dečki i jesu tu gdje jesu. Imaju kontinuitet, koncentracija im ne pada, žive kako treba i sada su na korak do prolaska skupine Lige prvaka. Dinamo ne daje prostora protivniku, a ne riskira previše. To je kompletna momčad.”

Top tema u studiju PlanetSporta bila je neshvatljiva glupost vratara ukrajinskog sastava, Andrija Pjatova, koji je hrvačkim zahvatom nasrnuo na Marija Gavranovića u petercu Šahtara.

“Upoznat sam antologijom gluposti Andrija Pjatova, ali ovo sigurno ostaje kao najveća dosad”, istaknuo je Jeličić, a Pletikosa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma ne samo da ga je gurnuo nego i nogama pomeo, kao Khabib Nurmagomedov.”

Bišćan se nije mogao načuditi kiksu Šahtarovog golmana.

“Ovo je napravio u doba VAR-a!”, ustuknuo je bivši trener Rijeke, a Jeličić kroz smijeh komentirao:

“Ma kakav VAR, Pjatov je branio u doba perestrojke.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr