Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Sreću u nesreći imao je u utorak Jerome Boateng (31). Nijemac je posjetio sina (4) u Leipzigu, a dok se vraćao u München, doživio je prometnu nesreću.

U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u zaštitnu ogradu. Srećom, prošao je bez posljedica, ali njegov ljubimac nije. Popravak skupocjenog Mercedesa koštat će ga 25 tisuća eura. Ipak, traženje dobrog automehaničara nije jedino s čim će se ovih dana morati pozabaviti.

U BLIZINI MÜNCHENA

Boateng imao nesreću: Zabio se s Mercedesom u ogradu…

Naime, Boateng nikom u klubu nije javio da će “potegnuti” do Leipziga. Prekršio je pravila samoizolacije zbog korona virusa i sad ga čeka kazna. 

– Prihvaćam svako kaznu na ovom svijetu, ali samo ako je opravdana. Znam da je bila greška što se nisam javio klubu, odnosno što ih nisam obavijestio o putovanju, ali u tom trenutku mislio sam samo na sina – pravdao se Boateng njemačkim medijima pa dodao:

– Kad sin nazove oca, onda nema puno priče, naravno da dolazim, bez obzira na vrijeme. Prihvaćam bilo kakvu kaznu, ali ljudi trebaju znati da se radi o obiteljskoj situaciji. Želio bih vidjeti tog oca koji u jednom takvom trenutku ne bi došao posjetiti svoje dijete.

Bayern još nije odredio novčanu kaznu za neposlušnog stopera, ali zna se da će cijeli iznos ići u humanitarne svrhe.

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – Jerome Boateng imao prometnu nesreću: Pa tko ne bi otišao posjetiti sina? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.