Jessie J bez dlake na jeziku: Da, imam celulit, imam i ogledalo


FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrBenAyn1U8/

Pjevačica Jessie J nedavno je objavila fotografiju na svom Instagramu koja je postala predmet rasprave. Jessie koja na fotografiji pozira u kupaćem kostimu dobila je brojne kritike zbog njenog fizičkog izgleda, a mnogima je zasmetalo to što pjevačica javno pokazuje obnažene fotografije na kojima se može vidjeti njen celulit.

-Bile su mi potrebne godine da ovako ofarbam kosu. Moja nijansa je boja mog raspoloženja. A za te koji mi govore da imam celulit, znam. Imam ogledalo- poručila je Pjevačica.

View this post on Instagram

Took ages to hairspray my hair like that. My shadow is my mood 🥴 oh and for those telling me I have cellulite. I know. I own a mirror. 👍🏻

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Jessi koja je od oktobra protekle godine u ljubavnoj vezi sa glumcem Channingom Tatumom prije nekoliko mjeseci na koncertu podijelila je sa obožavaocima svoju intimu objelodanivši da joj je saopšteno da neće moći da se ostvari kao majka.

View this post on Instagram

@jessiej @channingtatum That wonderful couple. You can see how happy they are. It is good to want is to see them féliz.! 👫🙏😻❤ @jessiej @channingtatum #jessiej #jj4 #jessicacornish #jessiejtatum #jessiej #queen #jessiej #jessiej Crédito:@jessie.j.brazil

A post shared by Heartbeatss_JessieJ👑🇧🇷 (@heartbeatss_brazil) on

The post Jessie J bez dlake na jeziku: Da, imam celulit, imam i ogledalo appeared first on Azra Magazin.

(Autor: azra.ba)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...