Suzy Cortez potpuno slobodna.

Vjerovatno i najpoznatija navijačica na svijetu, dobitnica nagrade za najbolju stražnjicu Suzy Cortez, ponovo je u centru svjetske javnosti.

Ova atraktivna navijačica Barcelone je u intervjuu poželjela svom timu sretnu 2019. godinu i poručila im je da osvoje što više trofeja.

Ona je najzgodnija žena fudbalera Premier lige: Supruga kapitena Cardiffa je bomba!

WAGsice (wives and girlfriend) su danas prave zvijezde društvenih mreža. Mlade, lijepe i zgodne, bolje polovice uspješnih nogometaša doslovno vladaju tribinama.

Posebno se to odnosi na Englesku. Fabregas, Vardy, Chicharito… samo su neki od nogometaša koji kraj sebe imaju ‘božice ljepote’, a jedan od onih koji se može pohvaliti da je uspješan i van terena je Cardiffov kapiten Sean Morrison.

Morrison nije igrač kojeg ćete pamtiti, no u engleskim medijima je u posljednje vrijeme sve više upravo zbog svoje prekrasne supruge Stacey Amber Ward koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena nogometaša u Premier ligi.

I ne samo to, smatra se i kako zaslužuje titulu – najboljih grudi u Engleskoj.

Svih tih etiketa Stacey je vrlo dobro svjesnaa, pa stoga nerijetko na društvene mreže objavljuje atraktivne fotografije koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Na Instagramu je prati preko 50.000 ljudi.

Ona ima “posla” sa nogometašem i to bivšim napadačem Arsenala i Juventusa

Našli se.

Bivši napadač Arsenala i Juventusa Nicklas Bendtner uglavnom je mnogima poznat kao Lord.

Vole ga navijači širom svijeta, uglavnom zbog onoga što radi izvan terena.

Bendtner se proslavio raznim izjavama kako je najbolji na svijetu, mada su mu karijeru obilježavali nevjerovatni promašaji i ispadi.

Ali nema šta da mu se prigovori, on živi dvjesta na sat i uživa u životu.

Posebno notu njegovom životu daje djevojka Philine Roepstorff. No, našli su se. I ona je otkačena, baš kao i on, a pažnju privlači tako što se skida, često i do kraja.

Neke slike su više za p0r no magazine nego li za Instagram, ali nećemo sada kukati.

Njen Instagram, njene slike, njena pravila.

Supruga srpskog fudbalera objavila G0LU fotografiju uz zanimljiv opis

Kao od majke rođena.

Za jednu od najljepših WAG-sica u Italiji je proglašena Jovana, supruga fudbalera Chieva Filipa Đorđevića.

Epitet koji su joj dali na Apeninima i ne čudi previše, s obzirom da Jovana pojavom i linijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a da je toga svjesna potvrđuju i fotografije koje objavljuje na Instagramu.

Poznata je Jovana i po tome što se ne ustručava iznijeti mišljenje, ma kakvo god ono bilo, pa je stoga uz najnoviju provokativnu fotografiju išao i prigodan komentar.

Na fotografiji je kao od majke rođena…

“Bolje da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam”, napisala je Jovana.

Fotografija je navodno pokupila mnoštvo lajkova, kao i komentara, ponajviše od jačeg pola koji zavidi njezinom Filipu. Mora se priznati da je pravi slatki otrov za sve muškarce…