Jeste li vidjeli Tifinu kćerku: Predivna je, a krenula je i očevim stopama (FOTO)

fokus.ba
Mlada Sara Vojičić otkrila je da je od oca naslijedila talent za muziku, te da i sama ima bend Dolia u kojem je vokal i violinistica.

Kćerka Mladena Vojičića Tife do sad nismo često imali priliku vidjeti u medijima. Mlada Sara Vojičić otkrila je da je od oca naslijedila talent za muziku, te da i sama ima bend Dolia u kojem je vokal i violinistica.

“Niko me nije tjerao da idem u muzičku školu, sama sam to odlučila. Nisam bila sigurna što želim svirati, klavir ili violinu, ali kad sam jednom kod bake sjela nešto odsvirati samo sam odlučila da želim violinu i nisam se pokajala. Imala sam velike ambicije kad je riječ o violini, no pjevanje je ipak presudilo”, kaže ona.

👀

Posted by Sara Vojičić on Wednesday, 14 December 2016

Gem ⚫️

Posted by Sara Vojičić on Wednesday, 28 December 2016

Posted by Sara Vojičić on Monday, 1 June 2015

Posted by Sara Vojičić on Sunday, 4 May 2014

 

ŠOKIRALA AUSTRALCE: Misica iz Zavidovića podijelila fotografiju iz bolničke sobe i podijelila sa svima tegobe

Misica Australije Esma Voloder koja je inače porijeklom iz Zavidovića, podijelila je na društvenoj mreži Instagram tegobe koje prolazi.

“Život ponekad zna biti neočekivan. Bogu hvala pa se nije ništa ozbiljno dogodilo. Izgubila sam nakratko svijest zbog groznice, pala sam te dobila frakturu gležnja. Sad slijedi oporavak”, poručila je Esma i podijelila fotografiju povrede.


Esma je prošle godine pokrenula lavinu komentara kada je  odabrana za Miss Australije jer su mnogi smatrali kako ne bi smjela predstavljati ovu zemlju obzirom na to da je muslimanka. Građani su čak tražili da joj se oduzme titula što se nije desilo.

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...