Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti Ilustracija
Jesu li oni najveći egoisti zodijaka

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu

Avaz.ba

Ako je zdravo voljeti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih. 

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znacima se radi.

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lijepe stvari i lijepe ljude, a trude se i same da budu najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudit će se da budu. U stanju su da hvale sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopće i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista vjeruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer rijetki mogu da se nose s njihovim egom.

(Autor: Avaz)