Luna Đogani riješila je da se lati mikrofona po izlasku iz “Zadruge 2”. Ona tvrdi da je u rijalitiju očvrsla, sazrela i odrasla, a u pjesmama koje sprema zapjevaće o turbulentnim vezama i bolu koji je tamo doživjela.

Naime, osim o Slobi Radanoviću, pobjednica će pjevati i o sadašnjem momku, Marku Miljkoviću.

“Pjesme su posvećene meni. Kroz te pjesme pjevam o tome kako sam se osjećala prethodne dvije godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povrijeđena… Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpevjam kako sam se osjećala. Pjesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su”, objasnila je ona za “Telegraf”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.