Jedan od najpoznatijih norveških nogometaša svih vremena, bivši lijevi bočni Liverpoola i Rome John Arne Riise (39) i njegova kćer iz prvog braka, 19-godišnja Ariana, završili su u utorak u bolnici nakon prometne nezgode u norveškome gradu Alesundu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Okolnosti nezgode su još neutvrđene, ali poznato je da su Riise i kćer sa autom sletjeli s prometnog traka i zabili se u ogradu. Nikog drugog na cesti nije bilo.

Zbog zasad nepoznatih ozljeda morali su prenoćiti u bolnici gdje im je ukazana liječnička pomoć pa su zadržani na promatranju, a u srijedu pušteni na kućnu njegu.

Na mjesto udesa odmah je došla policija te potom izdala priopćenje kako još nisu poznati razlozi gubitka kontrole nad vozilom, a Riiseov menadžer Erland Bakke izjavio kako ‘pretrpljene ozljede nisu teže naravi’.

Za auto je utvrđeno kako više nije u voznom stanju. Riise je od 2000.-2013. za Norvešku odigrao 110 utakmica i igrač je s najviše reprezentativnih nastupa za A selekciju svoje zemlje.

Nakon karijere tri je mjeseca bio sportski direktor malteške Birkirkare. Između 2003. i 2014. ženio se tri puta i ima troje djece, a Ariana je najstarija.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – John Arne Riise i kćer završili u bolnici nakon teže ‘prometne’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.