U srijedu, 25. novembra u mjestu Johovica pronađeno je beživotno tijelo muške osobe za koje se sumnja da je riječ o dvadesetogodišnjem Vanesu Žaliću iz Velike Kladuše koji je nestao prije više od tri mjeseca.

Ovu informaciju potvrdio nam je Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko – sanskog kantona. Prema njegovim riječima, mještani Johovice su u srijedu u popodnevnim satima dojavili da su u jednom jarku uočili motocikl i beživotno tijelo nepoznate osobe.

Po prijavi, na lice mjesta je izašla policija, a uviđaj je još u toku. Dežurna kantonalna tužiteljica za poslijepodne je zakazala obdukciju tijela.

Vanes je zadnji put viđen 21. augusta. Kroz prethodna tri mjeseca organizirane su potrage koje nisu dale rezultate.

Izvor: RVK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.