Štab civilne zaštite Konjic saopćio je da se još jedna osoba s područja ove općine oporavila od koronavirusa. Ovo je četvrta osoba u Konjicu koja je pobijedila Covid-19. 

– U toku dana uzeto je 17 uzoraka koji su testirani na prisustvo koronavirusa Covid-19. Od 17 uzetih uzoraka, 16 uzoraka je negativno, dok je jedan uzorak, koji je ranije bio potvrđen, ponovo testiran i prema rezultatima ponovnog testiranja opet je pozitivan na prisustvo koronavirusa Covid-19. Nema novooboljelih – naveli su, pored ostalog, iz Štab civilne zaštite Konjic.

Posjetimo, nešto ranije večeras, vijest da se oporavio od virusa korona na Facebooku je podijelio pjevač iz Konjica Berin Buturović. 

On se, podsjetimo, zarazio tokom nastupa na proslavi godišnjice “Igmana”, događaj koji je registriran kao jedan od klastera u FBiH. 

Direktor ove kompanije Đahid Muratbegović je u bolnici, dok je njegov vozač preminuo nakon št je ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Još jedno ozdravilo, nema novozaraženih / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.