Još par dana do Labuđeg jezera ruskog carskog baleta u Bihaću


Ostalo je još samo malo vremena da obezbjedite sebi ulaznice za kulturni spektakl decenije u Bihaću, Labuđe jezero ruskog carskog baleta.

Povećano interesovanje za balet, iskreno, desilo se i nakon što je nedavno Slobodna Bosna nevješto pokušala da “išprda” raju u Bihaću a zbog objavljenih pravila ponašanja za posjetioce na baletnoj večeri.

-Zapravo, vi na svakoj zgradi imate kućni red, na svakom događaju, mi smo bezbroj puta na našim koncertima i u Sarajevu, na poleđini karata štampali upustva i pravila ponašanja, to rade svi ozbiljni organizatori- kazao nam je Elmir Rekić, direktor Stage Art agnecije koja je organizator baletnog spektakla.

O samoj prozivci sa Slobodne Bosne u članku “Gledajte al ne dišite” nije htio ni riječi kazati.

No mnogi bišćani su na društvenim mrežama negativno prokomentarisali ovaj odnos štampe iz glavnog grada, karakterišući to zavišću i ljubomorom što se i kod nas može desiti da imamo jedan ovako veliki kulturni događaj.

Ali kad već imamo, ne propustimo !

A organizatorima iz Stage Arta redakcija mojUSK portala čestita što su uspjeli nam donijeti ovako veliku predstavu u Bihaću, koja će se naći u vrhu njihove top liste i u vrhuncu njihove zaista bogate i plodne karijere,

karijere firme Stage Art iz Bihaća koja zaslužuje svako priznanje u našem gradu, pa makar na nas iz glavnog grada gledali i s potsmjehom.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...