Rita Ora je za strane medije dala intervju u kom se osvrnula na to da zna da je svima zanimljiva, a istakla je koliko su joj dragi dani provedeni s majkom, kao i koliko joj znači što može da popriča s princem Harijem (Harry).
 

– Ljudi vole da znaju sve o mom privatnom životu i to sam nekako prihvatila. Ali ono što sam naučila o ljubavi, jeste da mi ona nije prioritet sada. Ne vjerujem ni da će biti u skorije vrijeme – istakla je Rita.

Kad voli, voli jako, a to ovako komentira:
 

– Ne znam, volim jako i zaljubljujem se jako, uvijek je tako. Moji fanovi mi uvijek kažu na Twitteru: “Nemoj da se zaljubiš toliko ovog puta. Probaj da iskuliraš.” Smijem se kad to pročitam, jer znam da su u pravu.  

Poznata 28-godišnjakinja progovorila je i o svom prijateljstvu s princem Harijem: 

– Svaki put kada se vidimo, iznenadim se koliko dobro pamti naše razgovore koje smo ranije vodili. To me čudi jer upoznaje i razgovara s toliko ljudi. Ali on se uvijek smije i stvarno te sluša.

Rita se u ovom razgovoru osvrnula i na blizak odnos s majkom Verom, naglasivši da i dalje ponekad spava s njom. 

– Molim mamu da bude kod mene kući cijelo vrijeme. Kada je ona tu, to mi je podsjetnik da sam sigurna i da se neću osjećati kao da me neko osuđuje. Uvijek je pitam da dođe i prespava kod mene. Jer umje da bude pomalo samotno. A i volim kada mi mama sprema hranu. Volim kada me mazi i pazi, čak i sada, kada sam kao odrasla – priznala je ova pjevačica.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba