U posljednja 24 sata u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na koronavirus je testiran 81 uzorak, od čega su u Hercegovačko-neretvanskom kantonu pozitivna ukupno tri, i to dva iz Mostara i jedan iz Čapljine.
 Saopćeno je to iz Štaba Hercegovačko-neretvanskog iz kojeg je rečeno da su kantonalni i općinski sanitarni inspektori izdali u protekla 24 sata 11 rješenja o samoizolaciji , što je ukupno 1.772. 

Prema izvještaju iz MUP-a HNK, u posljednja 24 sata nije bilo prekršitelja samoizolacije i izolacije, dok su tri prekršitelja zabrane kretanja. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Još troje zaraženih u HNK, dvoje iz Mostara i jedno iz Čapljine / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.