JOŠ UVIJEK SE TRESEM, MOJA SESTRA MI JE POSLALA OVU PORUKU NA MOBITEL: Kad sam pročitala zadnju rečenicu, SAMO SAM SE SRUŠILA!

BONUS:

 

Crnogorac na samrti pita sina:

– Sine, je li ono majka peče moje omiljene kolače? Donesi mi jedan!

 Sin ode i vrati se bez kolača te kaže:

– Ne da majka, kaže da je to za sjutra, za sahranu!

BONUS:

“Uvijek sam smatrala da su priče o svekrvama čista glupost i da zbog par loših svekrva, sve se stavljaju u isti koš. Ali… Nisam se kako treba ni udala za njenog sina, a već su počele provokacije.

Govorili su mi poznanici kako ona na sva usta hvali bivšu djevojku njenog sina, ali nisam vjerovala.

Međutim, na svadbi koja je bila prošli vikend moja svekrva je napravila neviđen skandal, baš je bila dobra atmosvera, pjevalo se, igralo, a onda je ona poručila pjesmu MALA ŽENA OD VELIKE SLAĐA…

 Ja sam aktivna odbojkašica, skoro 190 cm, a bivša djevojka mog sada muža je negdje oko 160 cm.

U tome trenutku su se svi svatovi samo sagledali, jer smo malo mjesto i svi sve znaju.

Osjećala sam u njihovim pogledima da me žale. Nadam se da ništa neće umanjiti i uništiti ljubav koju imamo ja i moj muž, iskreno se nadam…”

Više saznajte na izvornom linku: – JOŠ UVIJEK SE TRESEM, MOJA SESTRA MI JE POSLALA OVU PORUKU NA MOBITEL: Kad sam pročitala zadnju rečenicu, SAMO SAM SE SRUŠILA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.