Iz kluba je otišao Christian Eriksen, ozlijeđen je Harry Kane, a za odštetu je stigao tek Steven Bergwijn… Neki treneri ne bi bili baš dobrog raspoloženja, ali Jose Mourinho bio je tako dobrog da je čak zbijao i šale na druženju s novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tottenhamov trener otvorio je presicu uči derbija s Manchester Cityjem u nedjelju – samoispitivanjem.

– Prvo pitanje; očekujete li još nekog igrača do kraja prijelaznog roka? Prvi odgovor: ne. Idemo dalje, drugo pitanje: jeste li zadovoljni odrađenim poslom u prijelaznom roku: Jesam. To su dva pitanja manje. Treće pitanje: Ne želite li napadača – pričao je Portugalac sam sa sobom dok nije riječ prepustio novinarima.

Jose Mourinho kicked off his press conference on transfer deadline day by interviewing himself 😂 pic.twitter.com/Ogg6Xfv17L

— ESPN FC (@ESPNFC) January 31, 2020

Onda se malo uozbiljio.

– Normalno da bi bilo bolje s napadačem jer čekaju nas izazovi u tri natjecanja. Bergwijn je igrač koji je već sada dovoljno dobar, a bit će još bolji u budućnosti.

U najbližoj budućnosti Guardiolu nakon malo duže vremena čeka okršaj s Pepom Guardiolom.

– Ovo je novo poglavlje za nas nakon što smo se smo se sretali u utakmicama Barcelone i Reala, Intera i Barcelone te Cityja i Uniteda. Ja želim pobijediti!


Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Jose Mourinho pričao sam sa sobom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.