Nema puno filozofije kod šampiona Anthonyja Joshue (30) kad se o naslovu apsolutnog svjetskog prvaka radi: ‘On ima WBC pojas. Sve druge titule su moje. Pa, dragi moj Fury, ako zaista želiš pravo na urlik ‘Ja sam br. 1’… Dođi i bori se: sa mnom. ‘Ajmo’!

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tyson Fury (31) nikad ne bježi od izazova, a Joshua podgrijava vatru.

– Što bi dokazala ta borba između Tysona i mene? Pa valjda bi vidjeli tko ima sve pojaseve, tko je apsolutni svjetski boksački šampion. Eto što bi dokazala! Logično je: da bi bih bio neosporni br. 1 ja ga moram pobijediti. A on mora… Meni stati u ring.

Fury najprije ima ugovornu obvezu za treću borbu sa Deontayom Wilderom (zakazana za listopad), a Joshua mora braniti svoje titule protiv Kubrata Puleva.

IRON MIKE

Mike Tyson: Razbio bih Furyja te Joshuu, a Ali bi razbio mene

– Bilo bi sjajno da Pulevu mogu reći ‘Makni se u stranu, za sad’, a Wilderu ‘Uživaj u svojoj piletini u Alabami, prave stvari dogodit će se u Engleskoj’!

Prisilni odmor zbog pandemija korona virusa mu je, kaže, zapravo dobro došao:

– Toliko je sve bilo brzo i frenetično da je ova šansa za odmor, malo pogleda unazad i refokusiranje vrijeme koje mi je zapravo trebalo. Kad se opet zapalim bit će to žestoki požar. Bit ću vatrena stihija! – rekao je Anthony Joshua za Sky Sports.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Joshua: Fury, misliš da si broj jedan? ‘Ajde stani meni u ring! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.