Kakvo je to kolo rukometne Lige prvaka bez Hrvata u momčadi kola? Nikakvo, točno.

Teško se može zalomiti ijedno da barem jedan ne zablista, a u pravilu ih bude više njih. Nakon trojice u prošlom sedmom (Kuduz, Cindrić, Alilović) sada su među najboljih sedam svoje mjesto zaradili Josip Šarac i Igor Karačić.

DOBRA NAJAVA ZA EURO

Lino, mirno spavaj: Tri Hrvata u najboljoj momčadi kola LP-a!

Ljubušak Šarac s deset je golova razbio Zagreb u Areni gdje je Celje pobijedilo prvi put u povijesti i stavilo ruku i pol na prolazak u osminu finala. Ukupno je u četiri dana zagrebašima uvalio 16 komada.

Karačićev Kielce razbio je Vardar s 35-25, a Mostarac ugradio šest golova, uz Bjelorusa Karaljoka najviše kod Poljaka.

Kielov Magnus Landin najbolje je lijevo krilo kola, a suigrač mu Harald Reinknd lijevi vanjski. Barcin Gomez (desno krilo), Sportingov Tiago Rocha (pivot) i Andreas Wolff (golman) upotpunjuju najboljih sedam.

Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.