MUKE po reprezentaciji Srbije Luke Jovića nastavljaju se i dalje.

Sukob s izbornikom Ljubišom Tumbakovićem nije riješen, trener mu zamjera što je zbog ozljede napustio reprezentativni kamp u rujanskom ciklusom te nekoliko dana nakon toga zaigrao za Real Madrid.

“Za moj status morate pitati izbornika Tumbakovića. A što se tiče mog odlaska iz reprezentacije oko čega se puno pričalo, reći ću da je liječnik naše momčadi utvrdio ozljedu zbog koje sam išao privatno na terapije. Da se razumijemo, ne mora svaka ozljeda biti teška i da zahtjeva pauzu od mjesec dana”, rekao je Jović za Sportski žurnal.

Nije ljutit na Tumbakovića, ionako je ispred njega Aleksandar Mitrović.

“On pruža odlične partije u Fulhamu i uradio je puno više od mene za reprezentaciju. Tako da razumijem zašto ima prednost u odnosu na mene i to ne doživljavam kao nikakav problem.”

Jović se nije našao na popisu za Litvu i Paragvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kriteriji profesionalnog nogometaša moraju se znati, također i patriotska odgovornost, a ja to pratim jer je to dio mog posla. S jedne strane Luka je mlad dečko, ali s druge, iza njega šest, sedam godina profesionalne karijere”, rekao je Tumbaković pa nastavio:

“U jednom takvom profesionalnom odnosu postoje kriteriji kojih se svaki igrač mora držati. U situacijama kao što je ova s Jovićem postupam profesionalno, i logično, isključio sam ga iz momčadi. Sve dalje će ovisiti isključivo o njemu, o nastupima u Realu i o kvaliteti njegovih igara u tim utakmicama.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr