“Jučer me nazvao moj stanodavac, i rekao da dok traje kriza, pošto zna da sam ostala bez posla, da mi kaže, da ne plaćam stan dok ovo traje.

Samohrana sam majka i bila sam u velikom grču, ali nije mi palo na pamet pitati pomoć ikoga. Čovjeka viđam 5 minuta mjesečno, i to samo kad mu predajem kuvertu.

Od šoka sam zanijemila i potom se rasplakala, a on mi je na to rekao da ne brinem i da će se sve riješiti. Dat će Bog i bolje dane.

Želim mu sve najbolje u životu. Izgleda da ova kriza iz nekih izvlači najbolje, iz nekih najgore. Ovisi što je u ljudima.

Više saznajte na izvornom linku: – “Jučer me nazvao moj stanodavac…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.