Nataša Bekvalac obradovala je fanove sa informacijom kako će 14. februara održati svoj veliki solistički koncert u Areni.

Sada je pjevačica objelodanila i kako će se zvati koncert.

– Danima razmišljam o imenu koncerta… Hvala vam na divnim idejama, uživala sam čitajući ih. Toliko ste kreativni i predivni. Jučer mi je dan bio onako baš težak. Emotivno težak. Zbog svega onog. Znate već – aludirala je Nataša na snimke vršnjačkog nasilja u jednoj školi koji su obišli društvene mreže.

– I onda, vratim se svojoj bazi, počecima. Ne stidim ih se, naprotiv. I sve je simbolika. Ništa nije slučajno, i vrlo je lično. Album “Ništa lično”. Pjesma “Mali signali”? Idem da guglam. “Mali signali su S.O.S. za ljubav” – nastavila je priču na društvenim mrežama Bekvalčeva, prilažući članak u kom se otkriva da ova skraćenica predstavlja poziv upomoć.

– Jučer sam zapravo shvatila koliko svi mi vrištimo za ljubavlju. I žrtva, i nasilnik, i muško, i žensko, odrasli i djeca… Svi! Koncert će se zvati “S.O.S. za ljubav”! – zaključila je pjevačica, a obožavaoci su joj poručili da im se veoma dopada zbog cijele simbolike.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba