“Juče moj muž otišao u WC i ostavio otvoren fb profil. U tom trenutku začuo se zvuk nove poruke i čisto iz radoznalosti da vidim ko mu se javlja prišla sam laptopu i otvorila poruke. Bila je to naša zajednička prijateljica, žena preko koje smo se i upoznali, a kada sam vidjela da pita za mene počela sam da se dopisujem sa njom.

Međutim nisam ni slutila na šta će sve da izađe. Dok sam se kuckala sa njom počela sam da rolam stara dopisivanja i tada je zapravo uslijedio šok za mene. Uočila sam da se moj muž dopisuje sa prijateljicom naše kćerke i to dopisivanje je bilo puno vulgarnih izraza, a u jednoj od njenih poruka stojalo je da je oduševljena predhodnim danom, jer je kako kaže konačno osjetila šta znači biti žena. Izašla sam iz tog dopisivanja prije nego je on izašao iz WC-a, nisam mu rekla šta sam vidjela jer nisam imala snage za tako nešto. Imam 45 godina i cijeli život mi se srušio.

Možda me to i ne bi toliko povrijedilo da je to neka djevojka, žena nekih zrelih godina, ali ima tek nešto više od 20 godina. Gadi mi se i saznanje da sam život provela sa takvim čovjekom. Evo od jučer razmišljam šta je najbolje da uradim.”

BONUS

Pandemija korona virusa primorala je mnoge da ostanu u kućama.

Mnogima je toliko dosadno, da su su počeli pronalaziti nove i kreativne načine za trošenje vremena, a njihove fotografije postale su hit na društvenim mrežama.

Pogledajte najzanimljivije:

1.

The moment you realise coronavirus boredom has set in

2.

Day four of quarantine.

Najbolje smo ostavili za kraj —>>> 

Više saznajte na izvornom linku: – “Jučer moj muž ostavio FB profil” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.