NIKOLA Vlašić opet je bio koban po Slovačku. Sjajni mladi Splićanin nakon gola u Trnavi opet je ubio Slovake. Gosti su vodili 1:0, a onda je Vlašić svojim golom najavio preokret. Petković i Perišić samo su dovršili posao i odveli Hrvatsku na Euro. Hrvatska je slavila 3:1 i otišla je na svoje 11. veliko natjecanje.

”Na poluvremenu smo gubili, ali nikakve panike nije bilo. Igrali smo odlično, stvarali smo šanse i bili smo puno bolji. Znali smo da ćemo okrenuti utakmicu. Izbornik je ušao smiren u svlačionicu, bez stresa, smirio nas je i uvjerio da ćemo preokrenuti utakmicu. Tako se i dogodilo. Da je netko gledao izvana, ne bi nikad pogodio da je ovo odlučujuća utakmica za Euro i da u njoj gubimo.”‘

Vlašiću je ovo prvi veliki plasman u karijeri:

”Nikad se nisam plasirao na neko veliko natjecanje. Osjećaj je fantastičan. Čestitam svim suigračima i stručnom stožeru”, kazao je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svoje mjesto u reprezentaciji ne sumnja.

“Vjerujem u sebe, svaku utakmicu i minutu pokušavam koristiti na najbolji način i mislim da izbornik to vidi. Sjajno izgledamo na terenu i mislim da je ovaj spoj mladosti i iskustva odlična kombinacija.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr