Dinamo je jučer donio kriznu odluku, smanjio plaće svim igračima, stručnom stožeru i zaposlenicima kluba u periodu od 30. ožujka do 30. rujna 2020. godine. Već danas ‘modri’ su se na službenim stranicama zahvalili ‘zaposlenicima kluba, B momčad i nogometnoj školi’ koji su u manje od 24 sata prihvatili mjere o smanjenju plaća. No, to (barem za sada) nisu napravili i igrači prve momčadi. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tijekom dana javio nam se i glavni tajnik Hrvatske udruge Nogometni sindikat Mario Jurić. U HUNS-u vjeruju kako u Maksimiru još nisu imali pravo na takvu odluku…

– Slobodno napišite da igrači Dinama imaju našu podršku – rekao nam je Mario Jurić, pa dodao:

– Prerano je za bilo kakve odluke takve vrste s obzirom da se domaće prvenstvo ne igra tek 14 dana. Sve odluke, pogotovo one jednostrane, su štetne i za klub i za igrače. A nitko od nas ne može ni znati koliko će trajati ova epidemija korona virusa. U Hrvatskoj su prihodi od TV prava mizerni, prihodi od ulaznica isto tako (izuzev Hajduka), pa smo mišljenja kako je ipak prerano za bilo kakve odluke.

Više saznajte na izvornom linku: Hrvoje Tironi – Jurić: Dinamovci imaju našu podršku, rano je za te odluke! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.