Justin Bieber udario u glavu kretena koji je na tulumu gušio svoju bivšu curu

24h.ba
PJEVAČ Justin Bieber udario je šakom u glavu nepoznatog muškarca koji je na afterpartyju Coachelle uhvatio djevojku za vrat.

PJEVAČ Justin Bieber udario je šakom u glavu nepoznatog muškarca koji je na afterpartyju Coachelle uhvatio djevojku za vrat.

Pop zvijezda stigla je na after party svog prijatelja Patricka Schwarzeneggera u subotu nakon tulumarenja na Coachelli, ali umjesto da se zabavljao, Justin se našao u okršaju s agresivcem koji je napao svoju, navodno, bivšu djevojku, prenosi Daily Mail.

Očevici kažu kako je muškarac uočio djevojku kad je stigao na zabavu te se istog trenutka zaletio prema njoj uhvativši je za vrat. Justin i njegovo društvo odmah su reagirali i počeli urlati na muškarca, na što im je on poručio da ”odjebu” i nastavio gušiti djevojku. U tom trenutku pjevač se zaletio, udario ga šakom u lice i gurnuo u zid, nakon čega se jadna djevojka uspjela izvući.

Agresivnog muškarca izbacili su s partyja, ali je on nastavio divljati po ulicama automobilom misleći da je našao Justinov terenac te se počeo zabijati u vozilo urlajućim, nakon čega je stigla policija i uhitila ga.

Biebera incident nije omeo, već je s društvom nastavio uživati u ostatku večeri.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...