JUVENTUS iduće ljeto planira vratiti krilnog napadača Riccarda Orsolinija koji trenutačno nosi dres Bologne.

Stara dama je 23-godišnjaka prodala ljetos za 15 milijuna eura, ali je u ugovor unijela klauzulu prema kojoj ga mogu u bilo kojem trenutku vratiti ako pošalju dostatnu ponudu.

Talijanski novinar Alfredo Pedulla piše da je Juve impresioniran Orsolinijevom sezonom u Bologni gdje ga je preporodio srpski stručnjak Siniša Mihajlović te da ga sada žele vratiti u Torino. Orsolini je pod Mihajlovićem dočekao i premijerni poziv u reprezentaciju Italije za koju je debitirao i postigao prvi pogodak.

Juve Orsolinija može vratiti za fiksnu cijenu od 22 milijuna eura ili ga pustiti Bologni još godinu dana i dovesti ga za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi da će torinski klub napraviti sve da Orsolinija vrati već iduće ljeto i to za cifru od oko 25 milijuna eura. 

23-godišnjak je za Bolognu ove sezone sakupio 22 prvenstvena nastupa te za to vrijeme postigao šest golova i dodao pet asistencija. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Juve želi vratiti sjajnog napadača kojeg je Mihajlović preporodio u Bologni / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.