Hrabri ‘kauboji’ nisu uspjeli zabiti gol u zadnjem napadu protiv ‘furije’ (22-22), ali nema veze, žele li biti prvi, moraju pobijediti sve momčadi koje im se nađu na putu do finala. Kolonije hrvatskih navijača će napraviti seobu iz Austrije u Švedsku te će naši rukometaši sigurno imati jaku podršku i na dalekom sjeveru.

KOMENTAR

Sad slijedi ono pravo: Vratit ćemo Španjolcima u finalu Eura

Protiv koga?

U polufinalu igramo protiv Norveške, momčadi koja je u borbi za prvo mjesto druge skupine pobijedila Sloveniju (33-30) te je bez poraza, kao i uostalom ‘kauboji’, stigla do polufinala. jedina je razlika da su oni imali sve pobjede (8/8). Predvodi ih odlični Sander Sagosen (24) koji je apsolutno sve u njihovoj momčadi. Kad ne zabija, asistira, iznuđuje isključenja, igra obranu, ma sve. No, ima tu i opasnih pojedinaca poput Joendala, a ne moramo spominjati odličnog golmana Bergeruda.

Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Gdje?

Hrvatska će u švedskoj prijestolnici Stockholmu u polufinalu Europskog prvenstva igrati u Tele 2 Areni, inače nogometnom stadionu, koji je za ovu priliku prenamijenjen i kapacitet bi mu trebao biti 25.000. Inače, radi se o stadionu, čija je izgradnja plaćena, a to se, ne sumnjajte, u Švedskoj zna u cent, 255.571.207,83 eura.  Izgradnju je platio grad Stockholm, a na tom stadionu igraju dva nogometna kluba – Djurgarden i Hammarby.

Foto: Dreamstime

Kada?

Polufinalni je susret, bar zasad, na rasporedu u petak, 24. siječnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta. Možda se dogodi da Norvešku ‘prebace’ u raniji termin (18.00) kao zemlju najbližu domaćinima, pošto su domaćini svoje susrete dosad igrali u spomenutom terminu. U drugom polufinalnom susretu igraju Slovenija i Španjolska.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Gdje gledati?

Kao i dosad, utakmicu možete pratiti na programu RTL televizije, kao i njihove online verzije – RTL play. Sve utakmice prenosi i službena stranica Europskog rukometnog saveza, ehfTV

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Kad, gdje i protiv koga Hrvatska igra polufinale rukometnog Eura / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.