Nemoguće je primjetiti kada ljubav nestane.

Odjednom ćete primijetiti da više ne razgovara sa vama kao ranije o svemu. Sada i ne razgovara tako rado jedino kada je nešto upitate. Odgovara vam na pitanje, kratko i to bez želje da nastavi konverzaciju.

Koliko god je vi trudili da je izvedete napolje ili planirate nešto sa njom, ona će naći izgovor da bi vas odbila.

Prije bi jedva čekala da se vidite, a sada primjetno izbjegava susret s vama.

Stalno je neraspoložena

Uredu je da to bude nekada, ali da je vaša djevojka uvijek neraspoložena kada je s vama, to već nije uredu. Kada je s vama trebalo bi da je još sretnija, veselija, a ne da bude mrgud .

Sve više je šutljiva

Primjetili se da je šutljiva, povučena u sebe. Jednostavno je drugačija. Porazgovarajte s njom kako biste znali u čemu je problem.

Nervirate je

Smetaju joj vaša tepanja, nježnosti i ponaša se kao da vas izbjegava. To znači da se nešto dešava.

Djevojka Džanana Muse neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Džanan Musa definitivno živi svoj san. Osim što je u protekloj godini otišao u najjaču košarkašku ligu na svijetu (NBA), ovom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ide dobro i van parketa, što se može vidjeti po njegovom Instagram profilu.

Uspješni sportaši poput Muse oduvijek su bili pravi magneti za lijepe i atraktivne djevojke, pa stoga ne čudi što jednu takvu kraj sebe ima upravo i on sam, a djevojka koja je osvojila njegovo srce zove se Sara Hamzić i inače je iz Gračanice.

Pretpostavlja se da je ljubavna romansa ovog para započela u Sarajevu, gdje Sara studira, a da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva potvrdio je i sam Džanan objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj su zajedno u zagrljaju.

Fotografija je, naravno, za kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija. Njegovi brojni pratioci su mu u komentarima čestitali, a među njima i popularni televizijski voditelj Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce ispod fotografije.

O Sari se ne zna previše, no ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, zaista uživa pozirati ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus.

Mnogim stranicama je ranije bila interesantna zbog nevjerovatne sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se zabavljala sa Cristianom Ronaldom.