Vrijeme je da ponovno vjerujete u sebe. Vrijeme je da nastavite sa svojim životom. Vrijeme je da se prepustiš prošloj duši. Vrijeme je za vjerovanje Bogu. Vrijeme je da ostavite iza sebe sva bolna sjećanja. Vrijeme je da se usredotočite na ono najvažnije: svoju sreću.

Sada započinje novo poglavlje za vas. Priča se nije još završila. Vrijeme je da prihvatite sve što se dogodilo, da naučite lekcije i nastavite svoje putovanje. Vrijeme je da oslobodite svoje srce od sve boli koju osjećate i opet naučite voljeti sebe i svoj život.

Draga moja, zaslužuješ svu sreću na svijetu, ali zapamti da to možeš dobiti samo ako ti tako odlučiš. Sreća nije samo vanjska, nego i unutarnja – a ta unutarnja je posebna jer je čistija i iskrenija od bilo koje druge vrste sreće. A možeš je ostvariti samo kad naučiš cijeniti sebe zbog onoga što jesi. Kad odlučite da ne budete toliko grubi prema sebi. Kad shvatite da niste u pravu i još uvijek napravite korak naprijed jer ne želite biti uhvaćeni u stisak prošlosti. Kad nastavite svojim putem.

Uvijek se sjetite da volite sebe. Napokon je ljubav prema sebi najvažnija stvar koju možete učiniti u ovom životu. Kroz život poživljavate mnoge stvari. Lijepe i manje lijepe trenutke. Upoznat ćete ne samo dobro, nego i zlo. Ne samo sreća nego i tuga. Zato ću vas zamoliti da budete nježni prema sebi, strpljivi … jer ono što imate u sebi je odnos koji će trajati zauvijek.

Shvatite da nemate kontrolu nad svime što se događa u vašem životu. Ni nad osjećajima, ni nad ljudima.

Vrijeme je da se odreknete svega što se dogodilo. Završite to poglavlje pomirenom dušom i širokim osmijehom na usnama. Sjeti se da sljedeće poglavlje prihvatiš. Nastavite sa svojim životom.

Izvor: pozitivanstav

Više saznajte na izvornom linku: admin / pozitivanstav.com
Više o njoj i sličnim vijestima pratite klikom ovdje.

– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.