Gotvo 20.000 eura potrošila je britanska pjevačica Adel Adkins (Adele,32) na zlatni lanac koji je poklonila reperu Skepti za njegov 38. rođendan. Adel, koja posljednjih mjeseci puni novinske stupce zbog nevjerojatne fizičke transformacije i gubitka kilograma, službeno nije u vezi s reperom, no, prema pričanju prijatelja, sve vodi k tome

Već duže se šuška kako joj je, nakon razvoda od Simona Koneckija, s kojim ima i sina, srce zarobio poznati reper Skepta, no službene potvrde o njihovoj vezi još nema.

– Adel i Skepta su se jako zbližili u posljednjim mjesecima i često se viđaju. Ona je trenutno u Velikoj Britaniji, a za rođendan mu je poklonila taj prekrasni zlatni lanac. On se hvalio prijateljima lancem i činilo se kako je poprilično uzbuđen zbog poklona. Iako nisu službeno u vezi, iznimno su bliski – otkrio je izvor blizak paru dodajući kako sve vodi ka tome da će uskoro i službeno postati par.

Prošle godine, Adel se nakon osam zajedničkih godina rastala od Simona Koneckija, s kojim ima sina Angela. Nedugo nakon toga pojavila su se prva nagađanja kako između pjevačice i repera Skepte ima nešto više od prijateljstva.

Prije Adele, Skeptino se ime povezivalo s Naomi Kembel (Campbell), s kojom je proveo nekoliko mjeseci u vezi.

Izvor: Avaz.ba