KAD SU PRIJA I FILIP PRED BOGOM IZGOVORILI SUDBONOSNO DA, POČELA JE DA PLJUŠTI KIŠA! Evo kakav ih brak čeka po srpskom vjerovanju!

kurir
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog.

Pošto si izgovorili sudbonosno da, i krenuli da izađu iz crkve kako bi se fotografisali sa zvanicama, počela je da pada kiša. Sačekali su dok kiša nije prestala da pada kako bi izašli iz crkve.

Prema narodnim vjerovanjima, to što kiša pada na dan vjenčanja znači da će brak biti plodonosan.

– Kiša se često smatra simbolom plodnosti. Voda pomaže stvarima da rastu. Svaki par se nada da će jednog dana njihov brak biti blagosloven djecom.

– Kiša je takođe simbol novog početka. Voda može očistiti zemlju i pomoći u spiranju ruševina. Brak je novi početak za par. Ako padne kiša na dan vašeg vjenčanja, smatrajte se blagoslovenima u startu.

Kiša znači da je brak blagosloven dobrom srećom.

(Kurir)

PRVA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SA VJENČANJA: Boba uz bivšu ženu, Brena na drugoj strani!

Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je završeno, a mladenci su napustili crkvu, ali ne prije nego što su napravili nekoliko fotografija sa zvanicama.

Nakon što su izgovorili DA i poljubili se, Aleksandri i Filipu su čestitali najbliži. Mladenci su se sa osmijehom pozdravljali sa svima i raspoloženo se fotografisali.

Ovim povodom nastala je i prva porodična fotografija.

Zanimljivo je da pored Bobe stoji bivša žena koju je zagrlio, a Brena je na potpuno drugoj strani.

Pjevačica je ustupila mjesto, pa su tako Filipovi roditelji stajali jedno pored drugog. I nakon što su se rastali, supružnici su ostali u prijateljskim odnosima, a i Brena se lijepo slaže sa majkom svog pastorka.

Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe.

(Kurir)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...