Prije pojave svih ovih silnih sapunica i tele novela, prije nego li je postalo normalno to da svaka serija ima barem 200-300 epizoda, na našim televizijama su se gledale, kako su se tada nazivale, porodične serije, koje su u određene dane i sate okupljale cijele porodice i nacije ispred malih ekrana, tako da se u to vrijeme malo ko mogao vidjeti na ulicama gradova i mjesta bivše Jugoslavije.

Jedna od serija koja se sada vodi kao kultna, a koja se prikazivala osamdesetih godina prošloga vijeka je svakako serija ”Bolji život” koja se može nazvati i pretečom svih serija koje su se poslije pojavile na ovim prostorima.

Malo ko iz toga vremena ima a da nije čuo za Gigu Moravca, za Bobu, Sašu, Violetu, Emiliju, poznatu porodicu Popoadić koju su tumačili veliki glumci iz Srbije, Svetlana Bojković, Marko Nikolić, Lidija Vukičević, Dragan Bjelogrlić i Boris Komnenić.

Kroz tu seriju je prošao tada baš svako ko je iole vrijedio na srpskoj ali i na Jugoslovenskoj sceni, pa se tako na neki način svojom ulogom u toj seriji proslavila i glumica Milica Milša, koja je tumačila lik sekretarice Ivone, a poslije je se proslavila i u seriji ”srećni ljudi” gdje je tumačila lik Lare Simonović.

Za nju se tada, za vrijeme Boljeg života govorilo da ima najljepše noge među glumicama, a poznata je i po tome da je svoju karijeru počela da gradi veoma mlada, i to sa ulogom u filmu ”Drugarčine” gdje je igrala pored legendarnog Pavla Vujisića, a to je bilo davne 1979. godine.

Za nju su govorili kako ima najljepše noge, a karijeru je počela veoma mlada.

U posljednje vrijeme smo imali priliku da je gledamo u ulozi Slađane u seriji ”Budva na pjenu od mora”, a i danas izgleda zanosno i lijepo kao nekada prije.