Žene joj prijete svakog dana jer su ljubomorne.

Džesika Gonzales Garsija (Jessica Gonzalez Garcia) iz Španije je glumica koja se proslavila svojim ogromnim prirodnim gr u dima. Međutim, uz njih nije došla samo slava već i brojne prijetnje, koje dobiva od “ljubomornih žena”, kako ih naziva.

– Ne želim da se bavim trolovima, usmjerena sam na svoju karijeru. Želim da se probijem u filmskoj produkciji i trenutno radim na svom debitantskom filmu – zaključuje ona.

Džesikin svijet, kako je otkrila za medije, srušio se 2012. godine. Tada joj je sestra umrla, a Džesika je usljed toga oboljela od šizofrenije.

– Moje djetinjstvo bilo je sve osim sretnog, ali naučila sam lekciju iz svih ružnih stvari. Sestra mi je umrla od raka pluća i u tom teškom periodu razvila sam šizofreniju koja me promijenila zauvijek i od mene napravila ženu kakva sam danas – kaže Džesika.

A na Instagramu dobiva, kaže, na hiljade uvreda i prijetnji smrću.

– Najgori komentar koji sam dobila je kada mi je jedna pratiteljka uvrijedila mrtvu sestru i rekla da bi trebalo da i ja umrem. Ljudi su strašno okrutni na internetu, a žene su jezivo ljubomorne na mene – kaže ona, dodajući da i u ljubavi ima problema zbog svog atraktivnog izgleda, jer joj partneri ne vjeruju da ih ne vara.

Anastasija Kvitko: Moja zadnjica je široka više od jednog metra

Bit ću veća, ljepša i bolja od Kim Kardašijan (Kardashian), ovim putem je izazivam na dvoboj, rekla je Anastasija Kvitko (Anastasiya, 24), ruska manekenka koja svoje obline naziva ‘potpuno prirodnima’.

Njena transformacija trajala je samo pet godina, a zadnjica joj je sada široka više od jednog metra, tačnije 105 centimetara.