“Kada sam imala nekih 11-12 godina majka mi je bila oboljela od raka dojke i zajedno s njom sam prezivljavala pakao. Borila se nekih godinu ipo dana i na zalost na kraju ta glupa bolest je savladala i oduzela joj zivot.

Poslije toga nikad se nisam mogla oporaviti od tog gubitka i prihvatiti tu glupu cinjenicu da je zbog jednog cvorica izgubila zivot ali takva je ta opaka bolest. Kasnije sam se i ja udala zapocela svoj zivot,porodila se imam dvoje djece i skoro sam na kupanju osjetila kao neki cvoric.

Sve one slike iz djetinjstva su mi se vratile odmah sam otisla doktoru i uradila nalaze,poslije toga niti jedem niti pijem ne mogu da vjerujem sta se desava jer ne zelim jos jednom da prolazim kroz onaj pakao sto sam prolazila i ne zeelim da moji klinci dozive ono sto sam ja. Molim Boga da sve bude uredu i da nije nista opasno jer ne znam kako bih podnijela da nesto bude.”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Kada sam imala nekih 11-12 godina majka mi je bila oboljela od raka dojke” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.