Kada se Hana skine, nema ko joj ne zavidi: Isklesala tijelo DO SAVRŠENSTVA

blic.rs

Poznata je kao lajfstajl blogerka i voditeljka, ali bi Hana Hadžiavdagić-Tabaković mogla i to veoma uspješno da se bavi i modelingom.

Pogledajte samo kakvo tijelo ima poznata Bosanka!

Pa kojom god riječju da je opišete: “Top”, “Najzgodnija”, kako to čine njeni pratioci na Instagramu, nećete pogriješiti.

Svaki dan koji je Hana posvetila treniranju vidi se na njenom tijelu. Instagram zvijezda je tijelo isklesala do savršenstva.

Mišiće kakva ona ima viđali smo samo na top modelima. Tako je to kada date svoj maksimum i kada od svog izgleda, kako bi se popularno reklo, izvučete maksimum.

Poznata hrvatska snaha je od početka javne karijere bila spremna za transformacije izgleda i uvijek je veoma iskrena sa svojim fanovima, ne krije šta je i kako je promijenila na svome tijelu, ali estetskih korekcija na njoj nije bilo, tijelo joj je potpuno prirodno.

Kako se vama dopada Hana?

“Dvojnica Megan Fox” zgodnija od glumice

Internetski portali, forumi i online izdanja muških časopisa “raspametili” su se zbog brazilske manekenke i fitnes modela Claudije Alende.

Claudia Alende nije nam prijatelj, ali ne bi imali ništa protiv da jeste. Ipak, možemo je pratiti barem na Instagramu, a to radi još mnogo ljudi. Evo i zašto.

Naime, Claudia je internetu upala u oko jer liči na glumicu Megan Fox. Za razliku od Megan, kaže Alende, ona nema nikakvih plastičnih operacija.

Claudia ima svoju trgovinu odjećom, a većinu slobodnog vremena provodi u teretani. Poznata je i po natjecanjima na nekoliko izbora za Miss.

Preko 10 miliona pratitelja na Instagramu oduševljeno je sličnošću s Megan Fox, a mnogi je na ulici često zamjenjuju s poznatom glumicom.

Za razliku od mnogih drugih poznatih osoba, Megan Fox nije baš prisutna na društvenim mrežama. A njeni fanovi koji očajnički žele vidjeti barem jedan njen selfie mogu se zadovoljiti fotkama koje objavljuje njena dvojnica.

Ova 24-godišnjakinja sad bez problema prikuplja nove fanove, objavljujući jako puno fotografija online, na kojima su joj svi vrlo zahvalni.

Claudijina tamna kosa, pune usne, ledeno plave oči i savršene obrve iznimno su slične Meganinima, a neki ljudi idu toliko daleko da joj pišu da je “bolja od originala”: “Čak si bolja od Megan Fox”, pišu joj često u komentarima.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...