Elvin Kadrić Kadra postao je popularan kada se pojavio na “Zvezdama Granda” gdje je se predstavljao kao pjevač.

Nakon toga ušao je u rijaliti a pri izlasku svi su mislili da je veća zvijezda nego ikad dosad.

Međutim, čak i ako je imao par nastupa u Njemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni približan nivo svojih kolega, piše Happy.

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja, na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija brzo zaboravio, ali oni nikako nisu zaboravili na njega, pa su danas na jednoj od fan stranica isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.

Na pitanje da li ima snimke sa nastupa Elvin je odgovorio:

“Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio.”

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.